Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Kyteekö Manchesterissä kriisi? – Guardiola: “Me emme pystyneet siihen”

Pep Guardiola, päävalmentaja, Manchester City.
AOP

Valioliigan hallitseva mestari Manchester City kärsi kauden kolmannen tappionsa, kun Aston Villa oli väkevämpi kotonaan. Citizensin manageri Pep Guardiola ei lähtenyt ottelun jälkeen selittelylinjalle, vaan myönsi paremman joukkueen voittaneen.

Kuten Futisfani.com aiemmin kertoi, Aston Villa jatkoi erittäin vahvaa virettään kaatamalla Manchester Cityn kotonaan Villa Parkilla. Huimaa kotiputkeaan jatkanut Villa nousi voittonsa myötä sarjataulukon kolmannelle sijalle pudottaen taivaansiniset taakseen.

Citizensin käskyttäjä Pep Guardiola ei etsinyt tekosyitä taiston tauottua. Katalaani myönsi joukkueensa jääneen pelillisesti toiseksi Villaa vastaan, mutta käänsi katseensa nopeasti kohti tulevaa.

– Parempi joukkue voitti. Aston Villa oli meitä parempi. He ovat hyvin organisoituja, nopeita ja (heillä) on fyysisiä pelaajia. He pystyvät hallitsemaan monia pelin osa-alueita.

– Se on syy, miksi he ovat siellä (korkealla sarjataulukossa) ja pelaavat hyvää jalkapalloa. Me emme pystyneet siihen. On minun velvollisuuteni ja työni löytää keinot parantaa.

Cityn keskikentällä oli valtava aukko Rodrin puuttumisesta johtuen. Guardiola valitsi keskikentän pohjalle kaksi pelaajaa, mutta John Stones ja Manuel Akanji eivät pystyneet täyttämään espanjalaisen saappaita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga