Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Valioliigaseuroille kylmä suihku! PSG aloittamassa neuvottelut Benfica-tähden kanssa!

João Neves Portugalin paidassa.
AOP

Benfican keskikenttäpelaaja João Neves on uunituoreiden tietojen mukaan Paris Saint-Germainin ykköskohde tänä kesänä. Näin ollen muun muassa Manchester United saa olla tarkkana, jos se haluaa kiinnittää portugalilaisen kesän aikana.

19-vuotiasta João Nevesiä on linkitetty alkuvuodesta lähtien kohti kirkkaimpia parrasvaloja. Benfican teinitähti on ihastuttanut otteillaan jo pidemmän aikaa, minkä myötä häntä on yhdistetty vahvasti muun muassa Valioliigaan ensi kaudeksi.

Manchester Unitedin uskotaan olevan yksi hänen suurimmista kosijoistaan. Myös Liverpoolin kerrotaan pitävän nuorukaisen sopimustilannetta tarkalla silmällä. Jotain Nevesin laadusta kertoo myös se, että Bernardo Silva myönsi aiemmin toivovansa, että tämä liittyisi Manchester Cityyn.

Nyt myös PSG:n kerrotaan saapuneen apajille ja joukkueen uskotaan olevan lähellä tarjouksen jättämistä. Pariisilaisjoukkueen valmentaja Luis Enrique on jo ESPN:n mukaan näyttänyt seuran urheilujohtaja Luis Camposille vihreää valoa Nevesiä koskevien neuvottelujen aloittamiseen.

Benfica on varoittanut mahdollisia kosijoita siitä, että Neves lähtee vain, jos hänen vapautuslausekkeensa maksetaan kokonaisuudessaan. Pelaaja allekirjoitti viime kesänä uuden, vuoteen 2028 ulottuvan sopimuksen, johon sisältyvä osto-optio nostettiin 60 miljoonasta eurosta 120 miljoonaan euroon.

Maanantaina uutisoitiin laajalti, että Neves oli kieltäytynyt Benfican tarjoamasta uudesta sopimustarjouksesta, mikä heitti lisää vettä myllyyn häntä koskevien siirtohuhujen osalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ligue 1