Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcan maalitykki vakuuttelee uran jatkuvan: “Tunnen edelleen intohimoa”

Robert Lewandowski, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonan tähtihyökkääjä Robert Lewandowski kertoo aikovansa jatkaa uraansa vielä useamman vuoden ajan. 35-vuotias puolalaistykki ei ole löytänyt tällä kaudella parasta virettään, mutta on siitä huolimatta tehnyt La Ligassa seitsemän häkkiä.

Robert Lewandowski uskoo voivansa jatkaa peliuraansa lähemmäs nelikymppiseksi asti, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Lewandowskin tulevaisuudella on spekuloitu runsaasti viime vuosien ajan, sillä otteissa on tapahtunut pienimuotoinen notkahdus Bayern Münchenissä vietetyn ajan jälkeen.

Puolalaishyökkääjä kritisoi hiljattain Barcan hyökkäyspelaamista ja valitteli, ettei hänelle tarjoudu otteluiden aikana riittävästi maalintekotilaisuuksia. Kaikesta huolimatta hän on ollut joukkueensa tehokkain maalintekijä tällä kaudella ja vakuuttaa tyytyväisyyttä elämäänsä Kataloniassa.

– Tunnen oloni erittäin hyväksi. Kaikki on mennyt hyvin, ei pelkästään seuran sisällä vaan myös sen ulkopuolella ja näen, miten fanit tukevat minua. Minusta tuntuu, että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan, Lewandowski kommentoi Football Espanan mukaan.

– Pari vuotta sitten, kun en ollut vielä täällä, näin, että seuran ympärillä tapahtui monia asioita, mutta nyt uskon, että olemme menossa oikeaan suuntaan. Pelaajat voivat keskittyä olennaiseen.

– Tunnen edelleen intohimoa ja uskon, että voin pelata vielä kolmen tai neljän vuoden ajan, sillä olen fyysisesti hyvässä kunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga