Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Chelsealta jäi saamatta todellinen jättihankinta: “Se oli erittäin lähellä”

Endrick
AOP

Real Madrid veti pisimmän korren brasilialaislahjakkuus Endrickin tavoittelussa. Yhtenä Etelä-Amerikan lupaavimmista pelaajista pidetyn hyökkääjän on määrä siirtyä Santiago Bernabeulle ensi kesänä. Pelaaja paljastaa, että muualle siirtyminen kävi erittäin lähellä.

Brasilian liigassa säväyttänyt Endrick on pelaaja, johon kohdistuu valtavat odotukset. Seuraavaksi Ronaldoksi tituleerattu Palmeirasin tähtihyökkääjä pääsi hiljattain juhlimaan Brasilian mestaruutta.

Nuorukainen debytoi myös kotimaansa A-maajoukkueessa vasta 17-vuotiaana. Superlahjakkuuden otteita on pidetty pitkään tarkasti silmällä Euroopassa ja hänen kintereillään oli useampi vanhan mantereen mahtiseura.

Real Madrid onnistui lopulta vakuuttelemaan pelaajan allekirjoittamaan sopimuksen, jonka myötä hän siirtyy Espanjaan heti tultuaan täysi-ikäiseksi. Endrick kuitenkin paljastaa, että siirto Chelseaan jäi pienestä kiinni.

– Se oli erittäin lähellä. Vanhempani tykkäävät paljon Lontoosta ja kaikki ovat kertoneet kaupungista hyviä asioita.

Myös Endrickin isä, Douglas Felipe, joka matkusti Lontooseen tutustuakseen ympäristöön, vahvistaa poikansa tarinan.

– He selittivät kaiken meille ja esittelevät meille henkilön, joka auttaisi meitä sopeutumaan. Kaikki oli valmista meidän ja Chelsean kanssa. Sopimus oli hyväksytty, mutta sitten sain puhelinsoiton, jossa kerrottiin, että Chelsean omistaja on vetäytynyt kaupoista.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga