Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Onko tässä Thiago Silvan korvaaja? – Chelsea kiinnostunut Leverkusenin tähdestä!

Jonathan Tah, Bayer Leverkusen.
AOP

Chelsea kärsi keskiviikkona kitkerän 1-2 tappion Manchester Unitedin vieraana. Bluesin puolustus oli ottelun aikana ajoittain täysin ulapalla ja etenkin Thiago Silvan esitykset herättivät arvostelua. Chelsean uskotaan etsivän kokeneelle brasilialaiselle korvaajaa.

Mauricio Pochettinon valmentaman Chelsean pelaamisessa näkyi muutama viikko sitten viitteitä paremmasta, mutta tämän jälkeen huonot tulokset ovat jälleen seuranneet toisiaan. Manchester Unitedille koetun tappion myötä kymmenentenä oleva Blues on kerännyt vain 19 pistettä viidestätoista pelaamastaan ottelusta.

Täysi pistepotti on irronnut vain kolmesti, joka on aivan liian vähän seuran budjetti ja pelaajalista huomioituna.

Lontoolaisten puolustus oli helisemässä Unitedia vastaan ja pallo poltteli muun muassa kokeneen Thiago Silvan jaloissa.

Kaiken urallaan nähnyt brasilialainen oli jatkuvasti ongelmissa vikkelien ManU-hyökkääjien kanssa. 39-vuotiaan Silvan sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta Chelsea saattaa hankkia hänelle korvaajan jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Jonathan Tah’ta, joka on esittänyt loistavia otteita Bayer Leverkusenin takalinjoilla. Saksan maajoukkuepelaaja on ollut tällä kaudella yksi Leverkusenin parhaimmista pelaajista ja onnistunut myös kolmesti maalinteossa.

Lähde: Daily Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga