Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Liverpoolin luottopelaajan kausi paketissa? – Anfieldillä viritellään jättisiirtoa!

Jonathan Tah, Bayer Leverkusen.
AOP

Liverpool koki hiljattain valtavan takaiskun Joel Matipin loukkaantumisen muodossa. Vakuuttavia otteita esittäneen topparin kausi saattaa olla pahimmassa tapauksessa ohi. Anfieldillä joudutaan luultavasti suuntaamaan katseet kohti tammikuun siirtomarkkinoita.

Liverpool on joutunut viime vuosien aikana kamppailemaan lukemattomien loukkaantumisongelmien kanssa. Tällä kaudella kaikki näytti paremmalta, mutta tilanne muuttui kertaheitolla Andrew Robertsonin olkapäävamman jälkeen.

Jürgen Klopp on joutunut muovaamaan ryhmitystään skotin puuttumisen takia ja tilanne vaikeutui entisestään, kun myös keskuspuolustajan tontilla luutiva Joel Matip loukkaantui. Kamerunin maajoukkuepelaaja muodosti Virgil van Dijkin kanssa toimivan toppariparin, joten hänen poissaolonsa jättää Redsin miehistöön tuntuvan aukon.

Merseysidellä joudutaankin todennäköisesti kääntämään katseet kohti tammikuun siirtoikkunaa uusien hankintojen toivossa. Matipin vamman uskotaan olevan vakava, eikä häntä nähdä enää välttämättä kentällä tämän kauden aikana.

Suurien investointien tekeminen saattaa osoittautua haastavaksi tammikuun aikana, mutta 90min kertoo, että Liverpool on kiinnostunut Bayer Leverkusenin Jonathan Tah’sta.

Kuten aiemmin uutisoimme, Tah on niin ikään myös Chelsean hankintalistalla, joten hänen allekirjoituksestaan saattaa syntyä kova kilpailu. 27-vuotiaan Tah’n markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 20 miljoonaa euroa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga