Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hotspur Stadiumilla tiedossa kuuma kamppailu – Hakeeko Newcastle pisteet Pohjois-Lontoosta?

Tottenham Hotspur Stadium
Unsplash

Tottenham Hotspur joutuu Valioliigan sunnuntain kierroksella kovan haasteen eteen, kun Newcastle United saapuu vierailulle Pohjois-Lontooseen. Ange Postecogloun käskyttämä Spurs-lauma on jäänyt ilman voittoa viidessä edellisessä ottelussaan.

Tottenham Hotspur yrittää katkaista voittomien otteluiden putkensa sunnuntaina, kun Eddie Howen valmentama Newcastle United saapuu kylään.

Ottelun kotijoukkueena toimiva Tottenham ei ole onnistunut nappaamaan täyttä pistepottia sitten lokakuun lopun, jonka jälkeen tilille on kertynyt neljä tappiota ja yksi tasapeli. Edellisessä pelissä tullut häviö West Hamille oli Ange Postecogloun ryhmältä todellinen rimanalitus, mutta sunnuntaina joukkueelle tarjoutuu jälleen uusi tilaisuus kurssin kääntämiseen.

Tehtävä ei ole kuitenkaan helpoimmasta päästä, sillä vastaan asettuva Newcastle on näyttänyt tälläkin kaudella tasonsa. Magpies kärsi edellisessä pelissään ruman 3-0 tappion Evertonin vieraana. Tätä ennen joukkue otti hienot voitot Manchester Unitedista ja Chelseasta, joten raitapaitojen otteet ovat heitelleet jonkin verran viime viikkoina.

Spurs on perinteisesti vahva kotijoukkue, mutta viime aikojen huonot tulokset ovat varmasti vaikuttaneet joukkueen mielialaan. Newcastle lähtee peliin ärsytettynä ja joukkuetta voidaan pitää pienimuotoisena ennakkosuosikkina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga