Todellinen jättiyllätys Valioliigassa! – Manchester United kärsi kotinurmella nolon tappion

Manchester United hävisi kotonaan Bournemouthille 3-0

Manchester United kärsi nöyryyttävän 3-0 tappion lauantaina, kun Bournemouth saapui Punaisten Paholaisten vieraaksi Old Traffordille.

Bournemouth järjesti todellisen yllätyksen Valioliigassa hakemalla täyden pistepotin Manchester Unitedin kotiluolasta. Vierasjoukkue sai peliin lentävän lähdön, kun Dominic Solanke avasi maalihanat vain viiden minuutin pelin jälkeen. ManU otti tämän jälkeen ohjakset käsiinsä, muttei pystynyt hyödyntämään luomiaan tekopaikkoja. Ensimmäinen puoliaika päättyi Cherriesin 1-0 johtoasemassa.

ManU pyrki nousemaan peliin mukaan toisella nelivitosella, mutta joukkueen ratkaisut viimeisellä kolmanneksella jäivät todella köykäisiksi. Vahvasta hallinastaan huolimatta United ei saanut tasoitusta aikaiseksi, jonka jälkeen Bournemouth nousi jälleen kuskin paikalle.

Vaihdosta sisään tullut Philip Billing puski toisella jaksolla upeasti vierailijat jo kahden maalin johtoon ja Marcos Senesi viimeisteli loppulukemat niin ikään komealla puskumaalilla kulmapotkusta.

United-valmentaja Erik ten Hagin ilme ottelun päättyessä kertoi kaiken: mies ei ollut alkuunkaan tyytyväinen joukkueen esitykseen. Samaa kieltä huusivat myös lukuisat tyhjät penkin Old Traffordilla, jotka pettyneet United-fanit jättivät jälkeensä.

Unitedin nolo tappio kotinurmella jättääkin hollantilaisvalmentajalle paljon pohdittavaa. Punaisilla paholaisilla koittaa elintärkeä Mestarien liiga -ottelu Bayern Münchenia vastaan.