Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Liverpool ja ManU Fulhamin tähden kintereillä!

Joao Palhinha, Fulham.
AOP

João Palhinha oli kesällä erittäin lähellä siirtyä Bayern Müncheniin, mutta lopulta siirto kariutui. Portugalilainen sorvasi uuden jatkosopimuksen Fulhamin kanssa, mutta tämä ei ole hillinnyt hänen ympärillään liikkuvia huhuja.

Kaksi vuotta sitten Sporting CP:stä Fulhamin paitaan siirtynyt João Palhinha on kehittynyt kaikessa hiljaisuudessa yhdeksi Valioliigan parhaista keskikentän pohjapelaajista.

Tasaisen varmasti ottelusta toiseen esiintyvä Palhinha on vakiinnuttanut hyvien otteidensa ansiosta paikkansa myös Portugalin maajoukkueessa.

Terveenä pysyessään miehellä on erinomaiset mahdollisuudet päästä edustamaan maataan ensi kesänä pelattavissa EM-kilpailuissa.

Palhinhan siirtoa kirkkaampiin valoihin on pidetty Britteinsaarilla vain ajan kysymyksenä. Bayern München oli kesällä lähellä Palhinhan hankintaa, mutta kaupat eivät koskaan toteutuneet.

Pelaaja päätyi allekirjoittamaan uuden kontrahdin Fulhamin kanssa, mutta siirtohuhut ovat jälleen nousseet pinnalle.

Cottagers saattaa olla menettämässä tähtensä lähitulevaisuuden aikana ja tällä kertaa Palhinhan uutisoidaan olevan Liverpoolin ja Manchester Unitedin tarkkailun kohteena.

Tässä vaiheessa kaikki on huhujen tasolla, mutta Palhinhan jatko Craven Cottagella näyttää kaikkea muuta kuin varmalta.

Etenkin ManU:lla riittäisi käyttöä Palhinhalle, sillä Casemiron uskotaan olevan matkalla kohti uusia haasteita.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset