Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalille kylmä suihku Villa Parkilla – Arteta: “Olen erittäin pettynyt tulokseen”

Mikel Arteta, päävalmentaja, Arsenal.
AOP

Arsenal joutui pettymään pahemman kerran, kun vahvassa vireessä oleva Aston Villa osoittautui paremmaksi 1-0 lukemin. Gunnersin päävalmentaja Mikel Arteta uskoi joukkueensa ansainneen pelistä enemmän.

Unai Emeryn luotsaama Aston Villa jatkoi huikeaa virettään lauantaina, kun Villa Parkille saapunut Arsenal kaatui 1-0 numeroin. Tykkimiehet veivät odotetusti pallonhallinnan nimiinsä, mutta vieraiden pelaamisesta puuttui viimeinen silaus. Ottelun alussa syntynyt John McGinnin maali riitti lopulta Villalle kolmeen pisteeseen.

Mikel Arteta, joka joutui seuraamaan ottelua katsomosta käsin toimitsijakiellon takia, oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen pelin jälkeen.

– Olen erittäin pettynyt tulokseen, etenkin sen takia, miten pelasimme. Mielestäni olimme parempi joukkue ja olisimme ansainneet ottelusta enemmän, Arteta tuumi 90minin mukaan.

– En ole nähnyt yhdenkään joukkueen aiheuttavan Villalle samanlaisia vaikeuksia kuin me sen jälkeen, kun kohtasimme viime helmikuussa. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä meiltä puuttui tarkkuutta boksissa, vaikka onnistuimme luomaan paljon tilanteita.

Artetan mukaan hänen joukkueeltaan jäi saamatta myös selkeä rangaistuspotku Gabriel Jesusiin kohdistuneen rikkeen seurauksena. Espanjalaismanageri oli toimitsijakiellossa arvosteltuaan aiemmin pelatun Newcastle-ottelun tuomaritoimintaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga