Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Siirtohuhujen kohteena oleva La Liga-tähti kommentoi tulevaisuuttaan: “Barcelona merkitsee minulle kaikkea…”

Sergi Roberto, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonaa edustavan Sergi Roberton tulevaisuudella on arvuuteltu muutaman edellisen siirtoikkunan aikana. Joukkueensa kapteeninnauhaa kantava espanjalainen kuitenkin vakuuttaa tyytyväisyyttään Xavi Hernandezin alaisuudessa.

La Ligan mestaruutta viime kauden päätteeksi juhlinut Barcelona on jäänyt kuluvalla sesongilla kauas parhaastaan. Useamman Blaugranan pelaajan tulevaisuudella on spekuloitu ahkerasti espanjalaismediassa.

Yksi heistä on Sergi Roberto, joka ehti olla kuukauden päivät sivussa lihasvamman takia. Roberto on tervehtynyt jälleen täyteen pelikuntoon, mutta joukkueen kipparin paikka avauskokoonpanossa on ollut kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys. Toistaiseksi Roberto on päässyt kentälle vain neljässä La Liga-ottelussa tehden yhden maalin.

Miehen sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen ja hänen on uskottu suuntaavan kohti uusia haasteita. Keskikenttäpelaaja vakuuttaa haluavansa jatkaa Kataloniassa, vaikka ei halua sulkea kokonaan pois seurasiirron mahdollisuutta.

– Barcelona merkitsee minulle kaikkea, sillä tämä on ainutlaatuinen seura. Olen aina puhunut isäni kanssa siitä, että lähteäkseen Barcelonasta, pelaajan täytyy saada potkut.

– Olen ollut hyvin selkeä sen suhteen, että haluan olla täällä, koska olen kannattanut joukkuetta pienestä pitäen. Missä muualla olisin yhtä onnellinen? Jos seura on tyytyväinen ja minäkin, niin jatkan täällä kauden päätyttyä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga