Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Juventus-legenda paljastaa olleensa lähellä siirtymistä Real Madridiin: “Se oli unelma”

Leonardo Bonucci
AOP

Tätä nykyä Union Berlinin väreissä pelaava Leonardo Bonucci lukeutuu eittämättä kuluneen vuosikymmenen parhaimpiin puolustajiin. Kokenut italialainen paljastaa, että oli aikoinaan lähellä siirtyä Juventuksesta Real Madridiin.

Union Berlin ja Real Madrid kohtaavat tänään Mestarien liigan alkulohkovaiheen päätöskierroksella. Madrid lähtee peliin paineettomassa tilassa, sillä joukkue on varmistanut jatkopaikkansa voitettuaan kaikki tähänastiset ottelunsa. Union Berlinillä on puolestaan vielä saumat taistella pääsystä Eurooppa-liigaan, joten saksalaisseuralla riittää pelattavaa.

Bonucci oli median haastateltavana ennen illan peliä, eikä italialainen peitellyt ihailuaan tulevaa vastustajaa kohtaan.

– Sanat eivät riitä kuvailemaan (Real Madridia). Kyseessä on luultavasti maailman isoin seura, Bonucci pohti Madrid Universalin mukaan.

– Oli aika, jolloin olin hyvin lähellä päästä Real Madridin pelaajaksi ja pukemaan valkoisen paidan ylleni. Se oli unelma.

– Ihailen suuresti kaikkia niitä mestareita, jotka ovat kulkeneet seuran kautta. Ja lisäksi heillä on valmentajanaan Ancelottin (Carlo) kaltainen maestro.

– Kesällä 2017 he (Madrid) olivat juuri voittaneet meidät (Juventus) Cardiffissa pelatussa Mestarien liigan finaalissa. Neuvottelut siirrostani kävivät kuumana, mutta lopulta se ei toteutunut. Tunnen silti rakkautta, kunnioitusta ja ihailua Madridia kohtaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga