Mestarien liiga

ManU:n tie nousi pystyyn Mestarien liigassa – Kaksi avainpelaajaa loukkaantui: “Emme olisi ansainneet hävitä”

Manchester United
Unsplash

Manchester Unitedin murheet saivat jatkoa tiistaina, kun Bayern München oli odotetun vahva ja haki Old Traffordilta täyden pistepotin Kingsley Comanin osuman turvin. United-manageri Erik ten Hag ruoti joukkueensa esitystä jälkikäteen.

Manchester Unitedin hiuksenhienot haaveet Mestarien liigan jatkopeleihin etenemisestä murenivat tiistaina, kun joukkue taipui kotonaan 0-1 tappioon Bayern Müncheniä vastaan.

United pyrki hyökkäämään aktiivisesti ottelun ensimmäisellä puoliajalla, mutta tuskaili parhaimmille tekopaikoille pääsemisen kanssa. Bayern oli äärimmäisen hyvin organisoitu ja säilytti muotonsa joutumatta missään vaiheessa paniikkiin.

Vierasjoukkue osoitti vaarallisuuttaan aina päästessään ManU:n kenttäpuoliskolle.

Unitedin oli pakko tehdä maaleja, mutta joukkueen tilannetta hankaloitti entisestään Luke Shaw’n ja Harry Maguiren avausjaksolla kärsimät vammat.

Ottelun ratkaisu nähtiin 70. minuutin kohdalla, kun Harry Kane vapautti oivaltavalla syötöllään vahvan nousun tehneen Kingsley Comanin maalintekoon.

ManU nosti riskitasoaan tämän jälkeen, mutta tasoitus jäi lopulta kaukaiseksi haaveeksi. Näin ollen punapaitojen urakka Mestarien liigassa tuli tämän kauden osalta päätökseensä.

– Meidän täytyy ymmärtää, ettemme pudonneet Mestarien liigasta tämän päivän takia, vaan aiempien tulosten seurauksena, Erik ten Hag tuumi Unitedin verkkosivuilla.

– Kokonaisuudessaan tämä oli hyvä esitys, emmekä olisi ansainneet hävitä. Pelaajat tekivät kaikkensa, mutta se ei riittänyt.