Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Barca hävisi päätöspelinsä lohkon heittopussille – Xavi: “Joukkueen suoritustaso oli alhaalla”

Xavi Hernandez, päävalmentaja, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelona selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon, mutta kärsi lohkovaiheen viimeisessä pelissään nöyryyttävän 3-2 tappion Royal Antwerpiä vastaan. Xavi Hernandez ruoti omiensa esitystä taiston tauottua.

Mestarien H-lohkon hännänhuippu Royal Antwerp pelasi viimeisessä ottelussaan enää kunniasta. Itävaltalaiset voivatkin lopettaa UCL-urakkansa suhteellisen hyvillä mielin, sillä joukkue onnistui kellistämään turnauksen kestomenestyjiin lukeutuvan FC Barcelonan.

Antwerp sai otteluun lentävän lähdön, sillä pallo oli katalaanien verkossa vain kahden peliminuutin jälkeen. Osumasta vastasi sankkojen siirtohuhujen ympäröimä Arthur Vermeeren.

Barcan tasoitus nähtiin 35. minuutilla, kun Ferran Torres onnistui. Vincent Janssen vei isännät johtoon toisella puoliajalla ennen Marc Guiun tasoitusta. Antwerp nappasi kuitenkin pisteet, kun George Ilenikhena osui maalipuiden väliin lisäajan toisella minuutilla.

Barcan manageri Xavi Hernandez odotti ryhmältään enemmän.

– Joukkueen suoritustaso oli alhaalla. En halua kuitenkaan puida julkisesti yksittäisten pelaajien otteita. He pystyvät silti parempaan kuin mitä tässä pelissä nähtiin. Jouduimme maksamaan kovan hinnan henkilökohtaisista virheistä. Kyse on itseluottamuksesta ja intohimosta. Tämä pelipaita asettaa omat paineensa, Xavi kertoi Football Espanan mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga