Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Newcastle laulukuoroon Mestarien liigasta: “Olen totaalisen pettynyt”

Eddie Howe, päävalmentaja, Newcastle United.
AOP

Newcastle United joutui pettymään karvaimmalla mahdollisella tavalla, kun AC Milan onnistui ryöstöretkessään ja haki täydet kolme pistettä St. James’ Parkilta. Tuloksen myötä Harakat jäivät lohkon viimeiselle sijalle.

Newcastlen taival Mestarien liigassa jäi alkulohkovaiheen mittaiseksi. Tynesideläiset onnistuivat keräämään kuudesta pelistä ainoastaan viisi pistettä ja päätöskierroksella AC Milania vastaan kärsityn 2-1 tappion myötä myös paikka Eurooppa-liigassa jäi haaveeksi.

Englantilaiset aloittivat kotipelinsä vahvasti ja Joelinton huudatti St. James’ Parkin yleisöä tekemällä avausmaalin puolen tunnin pelin jälkeen.

Magpies tarvitsi kipeästi pisteitä ja kaikki oli joukkueen omissa käsissä. Ensimmäisen jakson jälkeen tilanne näytti Eddie Howen suojattien kannalta hyvältä, mutta kaikki muuttui toisella nelivitosella.

Christian Pulisic toi vieraat tasoihin noin tunnin kohdalla, joka muutti pelin kuvan totaalisesti. Samuel Chukwueze vastasi Milanin voittomaalista 84. peliminuutilla.

Harakoiden päävalmentaja Howe manasi Pulisicin tekemää tasoitusmaalia.

– Olen totaalisen pettynyt, ja tätä on vaikea käsitellä tällä hetkellä. Olimme hyviä ensimmäisellä puoliajalla ja halusimme jatkaa sitä toisella puoliajalla. Olen todella pettynyt (Milanin) ensimmäiseen maaliin. Se oli avainhetki, Howe kommentoi Geordie Boot Boysin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga