Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Sivuraiteille ajautunut superlupaus Atleticon ja Barcan hankintalistalla!

Mason Greenwood, Getafe.
AOP

Kiistelty Manchester Unitedin pelaaja Mason Greenwood, joka on tällä hetkellä lainalla Getafessa, houkuttelee useita eurooppalaisia suurseuroja, lähteet kertovat.

Mason Greenwood herättää kiinnostusta eurooppalaisissa huippuseuroissa, kuten Barcelonassa ja Atletico Madridissa. Kahden joukkueen kykyjenetsijät ovat CaughtOffsiden mukaan seuranneet tarkasti Manchester Unitedin hyökkääjää hänen laina-aikanaan Getafessa.

Getafe on myös ilmaissut halukkuutensa kiinnittää Greenwood pysyväällä sopimuksella. Getafe pitää hallussaan lauseketta, joka oikeuttaa heidät 20 prosenttiin mahdollisesta siirtosummasta, jos englantilaishyökkääjä siirtyy toiseen seuraan.

Greenwoodiin lainasiirtoa Manchester Unitedista Getafeen pidettiin aikaisemmin selkeänä askeleena taaksepäin. Pelaajalle ei uskottu enää löytyvän ottajia huipputasolla, mutta hyvät otteet Getafen paidassa näyttävät muuttaneen kaiken.

22-vuotias Greenwood on tehnyt 13 pelaamansa ottelun aikana neljä maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Tällä hetkellä Greenwoodin lainasopimus kattaa kauden loppuun asti, jonka jälkeen hänen on määrä palata Manchester Unitedin vahvuuteen.

Uran jatkuminen Old Traffordilla näyttää kuitenkin suhteellisen epätodennäköiseltä, sillä nuorukainen ei ole edustanut Unitedia viime vuoden tammikuussa tapahtuneen pidätyksensä jälkeen. Tästä huolimatta ottajista ei kuitenkaan tunnu olevan pulaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga