Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Mourinholta selkeä piikki Cityn suuntaan: “Ei sillä, että olisin kateellinen…”

José Mourinho, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola antoi hiljattain kommentteja, joiden pohjalta on tulkittavissa, ettei Kalvin Phillipsille ole käyttöä joukkueessa. Guardiolan entinen kiistakumppani José Mourinho sivaltaa Cityä medialle antamassaan haastattelussa.

Kalvin Phillips on todennäköisesti jättämässä Etihadin taakseen tammikuun siirtoikkunan aikana. Englannin maajoukkuemies siirtyi Manchester Cityn paitaan vain 18 kuukautta sitten, mutta Citizensin manageri Pep Guardiola ei ole keksinyt hänelle käytännössä minkäänlaista käyttöä.

Phillipsiä on käytetty erittäin säästeliäästi myös silloin, kun samalla pelipaikalla operoiva Rodri on kärsinyt vammoista tai ollut sivussa pelikiellon takia. Guardiola kommentoi tällä viikolla Phillipsin pelaamattomuutta ja myönsi, ettei tälle tunnu löytyvän roolia Citizensin miehistössä.

Urallaan useaan kertaan Guardiolan valmentajan ominaisuudessa kohdannut AS Roman luotsi José Mourinho lähetti selkeän piikin Cityn suuntaan.

– Ei sillä, että olisin kateellinen, mutta esimerkiksi Manchester City maksoi 80 miljoonaa (toim. huom. 49 miljoonaa) Phillipsistä. Ja nyt Pep kertoi aikovansa lähettää hänet tammikuussa muualle ja tekevänsä uusia hankintoja. Elämme erilaisessa todellisuudessa.

– Minä haluaisin yhden, kaksi, kolme tai neljä uutta pelaajaa, kuten myös Tiago Pinto (Roman urheilutoimenjohtaja) ja seuran omistajat. Haluamme kaikki vahvistaa joukkuetta kauden jälkimmäiselle puoliskolle, mutta sen toteuttaminen on vaikeaa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A