Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n maaliruiskun tulevaisuus vihdoin selvillä? – “Erinomainen suhde seuran kanssa”

Lautaro Martinez, Inter Milan.
AOP

Lautaro Martinezin sopimusneuvottelut tuntuvat junnaavan edelleen paikallaan. Mies on ollut pidemmän aikaa useamman korkean profiilin seuran tarkkailun kohteena, mutta valmista ei ole tullut. Nyt argentiinalaistähden agentti Alejandro Camano kertoo tilanteesta oman näkemyksensä.

Inter Milanin tähtihyökkääjä Lautaro Martinez peri hiljattain Nerazzurrin kapteeninnauhan Samir Handanovicilta. Martinez on ollut Interin tärkeimpiä lenkkejä useamman vuoden ajan ja muun muassa joukkueen valmentaja Simone Inzaghi on toivonut julkisesti tämän jatkavan Giuseppe Meazzalla.

Martinezia on linkitetty muutaman edellisen siirtoikkunan aikana useampaan suuntaan ja muun muassa Arsenalin on raportoitu haaveilevan hänen hankinnastaan. Kauppoja ei ole kuitenkaan koskaan syntynyt ja vaikka jatkosopimusneuvottelut eivät ole toistaiseksi tuottaneet tulosta, on pelaaja myös itse vahvistanut haluavansa jatkaa uraansa sinimustien väreissä.

Martinezin agentti Alejandro Camano on suojattinsa kanssa samoilla linjoilla.

– En voi antaa yksityiskohtaista tietoa tilanteesta, sillä keskustelemme Interin kanssa päivittäin. Voin kertoa kuitenkin sen verran, että meillä on erinomainen suhde seuran kanssa. Lautaro Martinez on erittäin onnellinen Milanossa. Neuvottelut ovat käynnissä ja kaikki etenee suunnitelmien mukaan.

Lähde: SempreInter.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A