Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: ManU-pelaaja siirtyy Bundesliigan loppukaudeksi!

Donny van de Beek, Manchester United.
AOP

Donny van de Beek on jättämässä Manchester Unitedin ainakin toistaiseksi taakseen. Hollantilaispelaaja on tehnyt lähteiden mukaan loppukauden mittaisen lainasopimuksen Eintracht Frankfurtin kanssa.

Donny van de Beek nousi suuren yleisön tietoisuuteen esiinnyttyään loistavasti Ajaxin paidassa. Onnistumiset seurajoukkueessa toivat myös paikan Hollannin maajoukkueessa, jonka jälkeen keskikenttäpelaajan siirtymistä kohti uusia haasteita pidettiin vain ajan kysymyksenä.

Van de Beek tarttui lopulta Manchester Unitedin tarjoamaan täkyyn ja siirtyi kolme vuotta sitten Old Traffordille 39 miljoonan euron kaupassa. Ura sumuisilla saarilla ei kuitenkaan ikinä lähtenyt van de Beekin kannalta toivotunlaiseen lentoon.

Hollantilaisen rooli jäi alusta lähtien lähes olemattomaksi, eikä tilanne ole muuttunut managerivaihdosten jälkeen. Van de Beekille ei ole löytynyt käyttöä myöskään Erik ten Hagin alaisuudessa, vaikka miehet tekivät takavuosina menestyksekästä yhteistyötä Ajaxissa.

Van de Beekin lähtöä muihin maisemiin on pidetty itsestäänselvyytenä ja Fabrizio Romanon mukaan miehelle on löytynyt uusi työnantaja.

Romano kertoo, että van de Beek on päässyt suulliseen sopimukseen siirrosta Eintracht Frankfurtiin. Diiliin on Romanon tietojen perusteella kirjattu myös vapaaehtoinen 15 miljoonan euron arvoinen osto-optio.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga