Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen valioliigatoppari puhuu suunsa puhtaaksi ManU:n jättihankinnasta: “En tiedä, mitä hänen pitäisi tehdä”

Antony, Manchester United.
AOP

Antonyyn kohdistui valtava määrä odotuksia hänen siirtyessään Ajaxista Manchester Unitediin, mutta toistaiseksi brassipelaaja ei ole pystynyt vastaamaan niihin kunnolla. Entinen United-puolustaja Jaap Stam ei maalaa kovinkaan ruusuista kuvaa Antonyn jatkosta Old Traffordilla.

Antony on Manchester Unitedin kallein hankinta Erik ten Hagin aikakaudella. Peräti 95 miljoonalla eurolla Ajaxista sumuisille saarille saapuneesta brassista odotettiin uutta supertähteä Unitedin hyökkäykseen, mutta toisin on käynyt.

Lupaavan alun jälkeen Antony on ollut kaukana siitä pelaajasta, joka parhaimmillaan dominoi kenttätapahtumia Eredivisienissä. Tällä kaudella Antony on päässyt kaikki kilpailut huomioituna kentälle 17 ottelussa, eikä maaliverkko ole toistaiseksi heilunut vielä kertaakaan.

Omalla peliurallaan myös Unitedia edustanut Jaap Stam kommentoi hyökkääjän tilannetta.

– Sen perusteella, mitä olen nähnyt, Antony ei ole riittävän hyvä vastaamaan Unitedin tarpeisiin. Joskus pelaaja saattaa tuskailla pelinsä kanssa saapuessaan, mutta silloin on nähtävillä, millä alueilla kehitystä on tapahduttava.

– Kun katson Antonya, en tiedä, mitä hänen pitäisi tehdä voidakseen ottaa seuraavan askeleen. Hän pelasi kelvollisesti Hollannissa, jossa on muutama hyvä pelaaja, mutta kaikella kunnioituksella, suurin osa sarjan pelaajista on keskinkertaisia. Olin hyvin yllättynyt Antonyn siirtosummasta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga