Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiolalla synkät mietteet tasapelin jälkeen: “Me annoimme pois kaksi pistettä”

Pep Guardiola, päävalmentaja, Manchester City.
AOP

Valioliigassa nähtiin lauantaina melkoinen yllätys, kun Crystal Palace nousi kahden maalin takaa tasapeliin hallitsevaa mestaria Manchester Cityä vastaan. Pep Guardiola ei etsinyt pistemenetyksen jälkeen tekosyitä, vaan piti lopputulosta oikeutettuna.

Manchester City sössi lauantaina kahden maalin johtonsa Etihadilla. Vieraaksi saapunut Crystal Palace punnersi väkisin pelin tasoihin. City sai kamppailuun toivomansa alun, kun Jack Grealish vei joukkueensa johtoon 24. minuutilla. Rico Lewis vastasi isäntien seuraavasta toisella puoliajalla ennen Jean-Philippe Matetan kavennusta.

Peli näytti olevan päättymässä näihin lukemiin, mutta Michael Olise tasoitti rangaistuspotkusta lisäajan viidennellä peliminuutilla. Citizensin päävalmentaja Pep Guardiola ei lähtenyt pelin jälkeen selittelylinjalle.

– Tässä ei ollut kyse huonosta onnesta. Me annoimme pois kaksi pistettä. Lahjoitimme heille rangaistuspotkun. On helppoa nähdä, minkälaisia paikkoja pystyimme luomaan ja minkä verran niitä luotiin meitä vastaan. Emme kykene viimeistelemään pelejä. Olimme loistavia, mutta emme onnistuneet voittamaan, Guardiola tuumi Cityn verkkosivuilla.

Taivaansiniset laukoivat ottelun aikana yhdeksäntoista kertaa, joista 9 suuntautui maalia kohti. Palacen molemmat laukaukset upposivat maaliin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga