Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Cityn suunnitelmiin muutos – Portugalilaistähti matkalla Etihadille?

Joao Palhinha, Fulham.
AOP

Manchester City oli viime kesän aikana hanakasti West Hamin Lucas Paquetan kintereillä. Kauppoja ei kuitenkaan koskaan syntynyt ja nyt joukkueen uutisoidaan kiinnittäneen huomionsa Fulhamissa pelaavaan Joao Palhinhaan.

Lucas Paquetan mahdollisella siirrolla arvuuteltiin runsaasti viime kesän aikana. West Hamin tähtipelaaja on ollut tärkeässä roolissa David Moyesin joukkueessa, mutta hänen on uskottu haluavan päästä kilpailemaan kirkkaimmista pokaaleista.

Paquetan uutisoitiin neuvotelleen aiemmin muun muassa Manchester Cityn kanssa, mutta lopulta kaikki jäi keskustelujen asteelle.

City haluaa vahvistaa keskikenttäänsä edelleen uusilla pelaajilla ja ovi on käymässä myös toiseen suuntaan, sillä Kalvin Phillipsin uskotaan siirtyvän kohti uusia haasteita tammikuun aikana.

90minin saamien tietojen mukaan City on kiinnostunut Fulhamin Joao Palhinhasta. Portugalin maajoukkuemies oli lähellä seuravaihtoa kesällä, mutta päätyi lopulta jatkamaan uraansa Craven Cottagella.

Fulhamin manageri Marco Silva saattaa kuitenkin olla menettämässä yhden palapelinsä tärkeimmistä palasista, jos Cityn kiinnostus realisoituu.

Palhinha on pelannut tällä kaudella 14 ottelua Valioliigassa, joiden aikana hän on merkkauttanut kaksi maalia ja yhden maalisyötön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset