Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: FC Barcelonan sopimuspelaaja ranskalaisseuran kiikareissa

Clement Lenglet
AOP

FC Barcelonan sopimuspelaaja Clement Lenglet on useamman seuran kiikareissa. Ranskalaistoppari pelaa tällä hetkellä lainalla Aston Villassa, muttei ole päässyt kentälle kuluvan kauden aikana käytännössä ollenkaan.

Clement Lenglet’n uran jatkosta ei ole edelleenkään selvyyttä. Ranskalaispuolustaja on ajautunut viime vuosina lainapelaajan rooliin, eikä pysyvää kotia ole löytynyt. FC Barcelona omistaa edelleen Lenglet’n pelioikeudet, mutta jo pidemmän aikaa on ollut selvää, ettei miehelle ole käyttöä Kataloniassa.

Lenglet, 28, lähetettiin viime vuoden kesällä lainalle Tottenham Hotspuriin, mutta hyvistä otteista huolimatta, pysyvä sopimus jäi haaveeksi. Lenglet palasi tämän jälkeen Barcelonaan, mutta polkua pelaavaan miehistöön ei edelleenkään löytynyt.

Ranskalainen lähetettiin ennen kuluvan kauden alkua jälleen lainalle ja tällä kertaa Aston Villaan. Toistaiseksi Lenglet on saanut vastuuta lähinnä Konferenssiliigassa, jossa vyölle on kertynyt viisi ottelua.

Villan manageri Unai Emeryltä ei ole kuitenkaan irronnut luottoa Valioliigassa, sillä Lenglet on jäänyt täysin sivustaseuraajan rooliin. Lengle’tä on yhdistetty aikaisemmin muun muassa Napoliin, mutta Football Espanan mukaan myös Ligue 1:ssä pelaava Lyon on hänen kintereillään.

Ikänsä puolesta miehellä on vielä pelivuosia jäljellä, mutta pidempiaikainen pesti olisi paras mahdollinen vaihtoehto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset