Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City saamassa haluamansa – River Platen sensaatio lähellä sopimusta!

Claudio Echeverri
AOP

Manchester Cityn uutisoidaan olevan lähellä Claudio Echeverrin hankintaa. Lahjakas argentiinalainen on esiintynyt lupauksia herättävästi River Platen paidassa.

Valioliigan hallitseva mestari Manchester City on tuoreiden tietojen mukaan lähellä todellisen jättikaappauksen tekemistä. Argentiinan pääsarjassa pelaavaa River Platea edustava Claudio Echeverri on ollut pidemmän aikaa taivaansinisten tutkassa.

Seurat ovat aloittaneet neuvottelut pelaajan tulevaisuudesta, ja kaikki on toistaiseksi sujunut Citizensin kannalta suotuisalla tavalla. Echeverri lukeutuu Etelä-Amerikan suurimpiin lupauksiin ja hänelle povataan hienoa tulevaisuutta.

Nuorukainen toimi Argentiinan kapteenina marras- ja joulukuun vaihteessa pelatuissa alle 17-vuotiaiden MM-kilpailuissa, joissa raitapaidat ylsivät aina välieriin asti. Echeverri oli yksi kisojen parhaimmista pelaajista ja teki joukkueelleen viisi maalia. Näistä kolme syntyi puolivälieräottelussa Brasiliaa vastaan.

Echeverrin uskotaan siirtyvän Cityyn sopimuksella, jonka mukaan hän viettäisi yhden kauden lainalla River Platessa. Todennäköiseltä näyttävän diilin kokonaisarvo on Eurosportin mukaan noin 20 miljoonaa euroa.

Hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa pelaava Echeverri on ollut aiemmin myös Chelsean tutkassa, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että City on voittamassa kilpajuoksun hänen allekirjoituksestaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset