Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlen vaikeuksille jatkoa – Yllätysnimi mätti hattutempun St. James’ Parkilla!

Chris Wood, Nottingham Forest.
AOP

Newcastle Unitedin vaikeudet saivat jatkoa Valioliigassa, kun sarjan alempaan keskikastiin kuuluva Nottingham Forest haki pisteet St. James’ Parkilta. Forestin tuore manageri Nuno Espirito Santo oli mielissään joukkueensa esityksestä.

Varjojen mailla tällä kaudella vaeltanut Newcastle United sai lupaavan alun Nottinghamia vastaan, kun Alexander Isak vei raitapaidat johtoon rangaistuspotkusta. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä Forest tuli tasoihin ensimmäisen jakson lisäajalla Chris Woodin toimesta.

Toisella puolikkaalla Nottingham varmisti voittonsa, kun Wood osui vielä kahdesti vierasjoukkueelle. Näin ollen Forest nappasi maistuvat kolme pistettä Woodin hattutempun myötä. Hiljattain joukkueen valmentajan paikalle palkattu Nuno Espirito Santo suitsutti ryhmänsä esitystä.

– Kaikki kunnia kuuluu pelaajille. Emme ole olleet yhdessä pitkään, mutta heidän työnsä ansaitsee kiitoksen. Onnittelut pelaajille ja kannattajille, jotka auttoivat meitä jälleen kerran suuresti.

– Aiomme nauttia tästä hetkestä, mutta emme voi pysähtyä. Meidän täytyy nyt levätä, mutta pian edessä on jälleen uusi haaste.

Espirito Santo antoi myös erityiskehut kolme maalia tehneelle Woodille.

– Tapa, jolla hän teki maalit, oli uskomaton. Jotta hän voi jatkaa maalintekoa, muiden täytyy pelata hyvin hänen takanaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga