Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigamanageri lyttäsi pelaajansa: “En välitä hittoakaan siitä”

Chris Wilder, päävalmentaja, Sheffield United.
AOP

Sheffield United oli pitkään voitossa kiinni Luton Townia vastaan, mutta hukkasi lopulta johtonsa ja taipui tappioon. Chris Wilder oli erittäin pettynyt pelaajiensa edesottamuksiin ottelun tärkeillä hetkillä.

Sheffield Unitedin ja Luton Townin välinen kamppailu lähti liikkeelle vieraiden toivomalla tavalla. Lutonin Alfie Doughty vei joukkueensa edelle 17. minuutin kohdalla. Tämän jälkeen myös isännillä oli omat saumansa, mutta Bramall Lanella siirryttiin tauolle vieraiden yhden maalin johtoasemassa.

Oliver McBurnie toi isännät tasoihin tunnin pelin kohdalla. Anel Ahmedhodzic huudatti kotiyleisöä hetkeä myöhemmin maalillaan. Sheffield United oli jo matkalla kohti täyttä pistepottia, mutta kaksi omaa maalia muutti kaiken. Jack Robinson ja Ben Slimane olivat isäntien epäonnensotureina, jonka myötä pisteet lähtivät Lutonin matkaan.

Sheffieldin manageri Chris Wilder ei varsinaisesti silitellyt pelaajiensa päitä ottelun jälkeen.

– Meidän kuuluisi puhua tällä hetkellä kauden kolmannesta voitostamme, eikä siitä, että heitimme sen menemään. Joukkueessa on vallinnut viime aikoina positiivinen tunnelma, mutta tämä on kivulias askel taaksepäin.

Wilderiltä kysyttiin pelaajien tuntemuksista pelin jälkeen.

– En välitä hittoakaan siitä, miltä heistä tuntuu. He ovat ammattilaispelaajia, englantilainen vastasi BBC:n mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga