Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Old Traffordilla viiden maalin trilleri – Argentiinalaistähti ilmiliekeissä!

Alejandro Garnacho, Manchester United.
AOP

Valioliigan tiistain kierroksen viimeinen ottelu pelattiin Old Traffordilla Manchester Unitedin ja Aston Villan välillä. Kamppailusta muodostui äärimmäisen viihdyttävä näytös, joka ratkesi vasta varsinaisen peliajan viimeisellä kymmenminuuttisella.

Manchester United onnistui katkaisemaan surkean putkensa tiistaina, kun Old Traffordille vierailulle saapunut Aston Villa kaatui lukemin 3-2.

Viiden maalin trilleri sai Unitedin kannalta painajaismaisen alun, kun John McGinnin kaukaa lähtenyt sivuvapaapotku päätyi ohi hölmistyneen Andre Onanan. Villa siirtyi kahden maalin johtoon Leander Dendonckerin kauniilla ohjauksella, jonka myötä Unitedilla oli korkea vuori kiivettävänään.

Erik ten Hagin suojatit eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan pakottivat itsensä peliin mukaan toisella jaksolla. Alejandro Garnacho kavensi vajaan tunnin pelin kohdalla näyttävän vastahyökkäyksen jälkeen, joka antoi isännille uutta virtaa.

Villalla oli tämän jälkeen omat saumansa, mutta ManU hallitsi kenttätapahtumia toisella nelivitosella.

Garnacho viimeisteli illan toisensa tuoden Unitedin tasoihin. Pelin viimeisestä maalista vastasi Rasmus Hojlund, joka suti pallon verkkoon lähietäisyydeltä. 82. minuutilla syntynyt osuma oli tanskalaisen ensimmäinen kihaus Valioliigassa.

Voittokantaan palannut ManU nousi sarjataulukon kuudennelle sijalle. Aston Villa jatkaa kolmantena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga