Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola myöntää: “Minulla on tunne, että työ on tehty”

Pep Guardiola, päävalmentaja, Manchester City.
AOP

Pep Guardiola myöntää tuntevansa, että työ on tehty Manchester Cityn putsattua palkintokaapin totaalisesti. City voitti kuluvan kalenterivuoden aikana viisi pokaalia, johon ei ole pystynyt yksikään englantilaisseura.

City voitti viime viikolla Fifan seurajoukkueiden maailmanmestaruuden, mutta Valioliigassa tulokset ovat jättäneet viime viikkoina toivomisen varaa.

Triplamestaruuden viime kaudella voittanut City on sarjataulukossa viidentenä. Joukkeella on tosin kaksi peliä vähemmän pelejä pelattuna kuin kärjessä olevalla Liverpoolilla. City kohtaa keskiviikkoiltana Evertonin vieraskentällä.

– Nyt menemme kauppaan, ostamme toisen kirjan ja alamme taas kirjoittaa, Guardiola sanoi joukkueensa huimasta pokaalisaaliista.

Cityn viime kauden Valioliigan, FA-cupin ja Mestarien liigan triplaa seurasi Uefa Super Cupin voitto elokuussa.

4-0-voitto brasilialaista Fluminensea vastaan seurajoukkueiden MM-turnauksen finaalissa toi Citylle kalenterivuoden viidennen pokaalin. Guardiolan ryhmästä tuli ensimmäinen kyseissä tempussa onnistunut englantilaisseura.

– Minulla on tunne, että työ on tehty, Guardiola myöntää BBC:n mukaan.

– Ajattelin Mestarien liigan voiton jälkeen, ettei meillä ole Super Cupia tai seurajoukkueiden MM-titteliä. Nyt meillä on kaikki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga