Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Siirtohuhujen keskiössä oleva La Liga-tähti lataa: “Viimeinen seurani Euroopassa”

Antoine Griezmann, Atletico Madrid.
AOP

Antoine Griezmann kertoo, että Atletico Madrid tulee todennäköisesti jäämään hänen viimeiseksi seurakseen Euroopassa. Ranskalaiskonkaria on linkitetty vahvasti muun muassa Saudi-Arabian liigaan ja MLS:ään.

Antoine Griezmann palasi Atletico Madridin paitaan pari vuotta sitten ja on vakiinnuttanut uudelleen asemansa yhtenä joukkueen tärkeimmistä pelaajista. Griezmannin sopimuksesta tehtiin pysyvä tämän vuoden kesällä ja se kestää aina vuoteen 2026 asti. Ranskalainen on tuolloin 35-vuotias, mutta hän on silti puhunut toiveistaan tehdä jatkosopimus Colchonerosin kanssa.

– Kyllä olen sanonut niin. Päätös on kuitenkin lopulta seuran käsissä ja tulemme keskustelemaan aiheesta, Griezmann toteaa Football Espanan mukaan.

– Olen aina myöntänyt, että MLS:sä pelaaminen kiinnostaa minua. Voin kuitenkin sanoa lähes sadan prosentin varmuudella, että Atletico on viimeinen seurani Euroopassa.

– Tämä on paikka, jossa haluan olla ja tunnen oloni kotoisaksi. Olen hyvin onnellinen ja tällä kertaa ymmärrän sen. Joskus sen tajuamiseen vaaditaan muutosta ja vastoinkäymisiä.

Griezmann on ollut tällä kaudella huimassa vireessä. 18 La Liga-ottelun aikana on syntynyt komeat 11 maalia ja kaksi maalisyöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga