Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Vaihtokaupat vireille? – Madridin pitkäaikainen siirtokohde matkalla Bernabeulle?

Reece James
AOP

Real Madrid on ollut pitkän aikaa Chelsean laitapuolustaja Reece Jamesin perässä. Viimeisten tietojen mukaan Blues on valmis päästämään englantilaisen lähtemään vain saadessaan yhden nykyisen Los Blancos-pelaajan rivehinsä.

Reece James kuului vielä pari vuotta sitten Englannin parhaimpien laitapuolustajien joukkoon. Chelsea-kasvatin kehityskäyrä on kuitenkin pysähtynyt paikoilleen lukemattomien loukkaantumisten takia.

Jamesin unelma MM-kisoissa pelaamisesta mureni vakavan vamman takia, josta toivuttuaan hän on kärsinyt uusista vastoinkäymisistä. Bluesin kippari on tällä hetkellä sivussa reisivamman takia, jonka uskotaan pitävän hänet sivussa tositoimista peräti maaliskuulle asti.

24-vuotias James on vakuutellut moneen otteeseen seurauskollisuuttaan, mutta on täysin selvää, että Länsi-Lontoossa alkaa olla kärsivällisyys koetuksella miehen jatkuvien loukkaantumisten myötä.

James on kuulunut Real Madridin pitkäaikaisiin siirtokohteisiin, mutta tähän asti Blues on halunnut pitää pelaajastaan kiinni. Tuoreiden tietojen mukaan mieli on kuitenkin muuttumassa, sillä 90min kertoo, että Chelsea on valmis päästämään Jamesin Madridiin, jos Federico Valverde matkaa kaupan yhteydessä Stamford Bridgelle.

Kaikki on vielä huhujen asteella, eikä toistaiseksi ole varmuutta siitä, kuinka paljon Madrid on valmis uhraamaan saadakseen loukkaantumisten runteleman laitapuolustajan riveihinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga