Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Everton-manageri purki tappion sanoiksi: “Man City toimii eri tavalla kuin muut joukkueet”

Sean Dyche, päävalmentaja, Everton.
AOP

Everton sai vieraakseen Manchester Cityn keskiviikkona. Goodison Parkilla pelattu ottelu päättyi Citizensin 1-3 vierasvoittoon. Toffeesin manageri Sean Dyche harmitteli johtoaseman menettämistä ja kertoi ottelun käännekohdista.

Everton joutui todelliseen testiin keskiviikkona, kun Manchester City saapui kylään. Pep Guardiolan ryhmä hallitsi odotetusti tapahtumia alusta lähtien, mutta Everton siirtyi taukojohtoon Jack Harrisonin maalilla.

Phil Foden toi vieraat tasoihin toisen nelivitosen alkuhetkillä ja Julian Alvarez niittasi Citizensin edelle rangaistuspotkusta. Tämän jälkeen vaakakuppi kallistui lopullisesti Cityn eduksi. Bernardo Silva viimeisteli ottelun päätöslukemat viimeisellä viisiminuuttisella.

Evertonin päävalmentaja Sean Dyche kertoi tuntemuksistaan pelin jälkeen.

– He (City) ovat huippujoukkue, ja tiedämme, että he luovat paikkoja käytännössä jokaisessa pelissä. Me pyrimme parhaamme mukaan estämään heidän tilaisuutensa.

– Mielestäni pärjäsimme hyvin, kun peli rauhoittui. He aloittivat hyvin ja Jordan (Pickford) teki pari hyvää torjuntaa.  Kun saimme pelin haltuumme, pelasimme taktisesti kypsästi ja onnistuimme maalinteossa.

– Man City toimii eri tavoin kuin muut joukkueet. He nousivat ylemmäs toisella puoliajalla ja pystyivät pelaamaan selustaamme, emmekä pystyneet vastaamaan siihen.

– Rangaistuspotkutuomio muutti ottelun kulun. Kun City pääsee edelle, heitä on erittäin vaikea saavuttaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga