Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Crystal Palacen vaikeuksille ei näy loppua: “Meidän on pystyttävä muuntautumaan”

Roy Hodgson, päävalmentaja, Crystal Palace.
AOP

Crystal Palace oli matkalla arvokkaaseen tasapelipisteeseen Chelsean vieraana, mutta joutui lopulta pettymään Bluesin iskettyä ratkaisevan maalin pelin loppuhetkillä. Eaglesin manageri Roy Hodgson kertoi mietteitään taiston tauottua.

Crystal Palacen synkkä putki sai jälleen jatkoa keskiviikkona. Joukkue ei ole pystynyt haalimaan täyttä pistepottia kahdeksan edellisen ottelun aikana ja sen viimeisin voitto on marraskuun alkupuolelta.

Palace oli pitkään arvokkaassa pisteessä kiinni Chelseaa vastaan, mutta Noni Madueke iski ottelun päätöslukemat 89. minuutilla rangaistuspotkusta. Eaglesin päävalmentaja Roy Hodgson oli pääosin tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen, mutta manaili tehokkuuden puuttumista.

– Mielestäni prässipelaamisemme toimi hyvin. Pystyimme häiritsemään heidän pelinrakenteluaan tehokkaasti.

– Meillä oli hyvä jakso ensimmäisellä puoliajalla ja aloitimme pelin hyvin. Heillä oli ehkä 15 tai 20 minuutin jälkeen jakso, jolloin he pääsivät kerran tai kaksi linjamme läpi. Muuten puolustimme mallikkaasti ja toisella jaksolla peli pyöri enemmän heidän rangaistusalueensa tuntumassa.

– Olin tyytyväinen syöttöpelaamiseemme läpi ottelun, mutta meidän on pystyttävä muuntautumaan, jos haluamme hyödyntää tilaisuutemme. On aina olemassa vaara, että jotain tapahtuu toisessa päässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga