Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham ei halua aikailla tammikuun siirtoikkunassa: “Miksi tuhlaisimme aikaa?”

Ange Postecoglou
AOP

Tottenham Hotspur on saanut tällä kaudella osansa loukkaantumisista. Spursin miehistöstä on kauden aikana pudonnut useita tärkeitä pelaajia, ja joukkueen manageri Ange Postecoglou myöntää, että uusille hankinnoille on tarvetta lähestyvässä tammikuun siirtoikkunassa.

Tottenham Hotspurin päävalmentaja Ange Postecoglou kertoo, että olisi tuhlausta odottaa koko tammikuun ajan uusien pelaajien hankintoja. Australialainen haluaa saada kaikki siirtoasiat hoidettua ensi kuun siirtoikkunan alkupuolella.

Postecoglou myönsi jo aiemmin haluavansa vahvistaa joukkuettaan uudella topparilla. Cristian Romeron ja Micky van de Venin poissaolot jättävät syvän aukon pohjoislontoolaisten puolustuksen sydämeen.

Keskiviikkona vahvistettiin, että Romero on poissa 4-5 viikkoa reisilihaksen venähdyksen vuoksi, kun taas van de Ven toipuu edelleen samankaltaisesta ongelmasta. Hollantilainen saattaa tosin palata jo pelikentille tammikuun puoliväliin mennessä.

– On selvää, että jos pystymme tekemään kauppoja aikaisessa vaiheessa (tammikuussa), se on hienoa meidän kannaltamme. Ei pelkästään Romeron menettämisen takia, vaan koska meillä on käytössämme kokonainen kuukausi aikaa, niin miksi tuhlaisimme aikaa?, Postecoglou tuumii.

– Jos mahdolliset uudet hankinnat voidaan ottaa mukaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, heillä on enemmän aikaa sopeutua.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset