Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Spursin monivuotinen luottomies matkalla MLS:ään!

Hugo Lloris
AOP

Lähteet kertovat, että Hugo Lloris’n valioliiga on tulossa päätökseensä. Tottenham Hotspurin pitkäaikainen maalivahti on jäänyt tällä kaudella joukkueen nokkimisjärjestyksessä Guglielmo Vicarion taakse.

Tottenham Hotspuria vuodesta 2012 lähtien Hugo Lloris on kuulunut vuosikausien ajan pelipaikkansa parhaimmistoon Euroopan mittakaavassa. Vuonna 2018 maailmanmestaruutta Ranskan paidassa juhlinut Lloris on ollut yksi Spursin tukipilareista ja yksi joukkueen tasaisimmista suorittajista.

Viime kaudella kokeneen veräjänvartijan sädekehään alkoi kuitenkin ilmestyä säröjä, sillä mies sortui useaan helppoon virheeseen, jotka kostautuivat maalien muodossa.

Tottenham reagoi tilanteeseen kesällä ja hankki Empolin paidassa lupaavia otteita esittäneen Guglielmo Vicarion rivehinsä. Italialainen otti välittömästi paikkansa Spursin selkeänä ykköstorjujana, eikä Lloris ole päässyt kentälle lainkaan.

Lloris’n on uskottu olevan vaihtamassa maisemaa ja nyt uusi työnantaja vaikuttaa löytyneen.

Fabrizio Romano kertoo, että Lloris on siirtymässä MLS:sä pelaavaan Los Angeles FC:n riveihin ja kaikki osapuolet ovat päässeet suulliseen sopimukseen asiasta. Romanon tietojen perusteella kyseessä on yhden vuoden mittainen sopimus, johon on kirjattu mahdollinen optio jatkosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat