Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamille kauden kovin päänahka: “Moni asia oli meitä vastaan, mutta…”

West Ham United
Pixabay

West Ham United jatkoi viime aikojen vahvaa virettään torstaina kaatamalla Arsenalin 2-0 lukemin. Viime kaudella Konferenssiliigan voittoa juhlinut West Ham on kivunnut kaikessa hiljaisuudessa Valioliigan kuudennelle sijalle.

David Moyesin luotsaama West Ham on yltynyt viime viikkoina hienoon iskuun. Joukkue on voittanut viimeisestä viidestä pelaamastaan ottelusta neljä. Joulukuun alussa Fulhamia vastaan koetun 5-0 tappion jälkeen Hammers on voittanut kolme ottelua putkeen.

Keskiviikkona oli Arsenalin vuoro todeta Moyesin miehistön vahva vire. Tomas Soucek aloitti maalinteon vajaan varttitunnin kohdalla ja Konstantinos Mavropanos sinetöi Hammersin 2-0 voiton. West Hamin manageri Moyes oli erittäin tyytyväinen näkemäänsä.

– Olemme kärsineet aiemmin joitan suurinumeroisia tappioita, jota olen inhonnut. Yritän auttaa joukkuetta parhaani mukaan ja tässä pelissä puolustimme todella hyvin, skottimanageri tuumi seuran verkkosivuilla.

– Meillä oli tässä pelissä uusittu keskuspuolustus ja menetimme Paquetán (Lucas), kun hän loukkaantui.

– Moni asia oli siis meitä vastaan, mutta minun on sanottava, että tämä oli loistava ja päättäväinen esitys. Olisimme voineet tehdä lopussa enemmänkin maaleja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga