Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Arsenal todellisen vonkaleen perässä – Vaihtuuko hollantilaistähden osoite kesällä?

Matthijs de Ligt
AOP

Arsenalin raportoidaan olevan kiinnostunut Bayern Münchenissä pelaavasta Matthijs de Ligtistä. Mahdollisten kauppojen ei kuitenkaan uskota tapahtuvan ennen ensi vuoden kesää.

Mikel Artetan luotsaama Arsenal kärsi yllättävän tappion Valioliigassa, kun West Ham nappasi voiton 2-0 numeroin Emirates Stadiumilta. Kyseessä oli vahvaa kautta pelaavalle Arsenalille vasta kauden kolmas tappio, mutta pettymys on luonnollisesti valtava.

Tykkimiehet ovat kärsineet viime viikkoina loukkaantumisista ja tärkeiden pelaajien poissaoloista, jonka myötä joukkue pyrkii vahvistumaan talven siirtoikkunan aikana. Mikel Arteta myönsi hiljattain, että uusille hankinnoille on tarvetta ja joukkueeseen on linkitetty useampia pelaajia.

Artetan uskotaan haluavan vahvistaa etenkin puolustustaan ja viime päivinä esiin on noussut Matthijs de Ligtin nimi. Ajaxissa pelatessaan suuren yleisön tietoisuuteen noussut de Ligt siirtyi Juventukseen vuonna 2019.

Hollantilainen pääsi pelaamaan Torinossa muun muassa sellaisten puolustajalegendojen, kuten Giorgio Chiellinin ja Leonardo Bonuccin kanssa saaden tärkeää oppia.

De Ligtin matka jatkui viime vuoden kesällä Bayern Müncheniin, mutta matka saattaa olla jälleen jatkumassa. BBC:n tietojen mukaan mahdolliset kaupat voivat toteutua kuitenkin vasta kauden päätyttyä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga