Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Entinen ManU-pakki ilman seuraa – Sopimus purettiin ennen aikojaan!

Eric Bailly
AOP

Manchester Unitedin entinen puolustaja Eric Bailly on ilman seuraa. Norsunluurannikkolaisen viimeisin sopimus purettiin vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt pysyvästi Old Traffordilta.

Eric Bailly, 29, vietti Manchester Unitedissa seitsemän vaisua vuotta ennen kuin hän lopulta jätti seuran kesällä. Bailly ehti pelata vain 70 Valioliiga-ottelua vuoden 2016 jälkeen.

Vietettyään kauden 2022-23 lainalla Marseillessa Bailly myytiin syyskuussa Turkin Superliigassa pelaavalle Besiktasille.

Bailly allekirjoitti vuoden mittaisen sopimuksen turkkilaisseuran kanssa ja toivoi elvyttävänsä uraansa, epäonnistuttuaan vastaamaan odotuksiin Britteinsaarilla.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaajan ura ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan Turkissa.

Hänet pudotettiin Besiktasin ykkösjoukkueesta aiemmin tässä kuussa, ja turkkilaisseura perusteli hänen poisjättämistään “huonoilla suorituksilla ja sopeutumisongelmilla”.

Bailly oli yksi viidestä pelaajasta, jotka suljettiin ykkösjoukkueen ulkopuolelle Fenerbahcea vastaan koetun tappion jälkeen.

Tappion jälkeen Besiktas julkaisi seuraavanlaisen lausunnon:

– Seuran ykkösjoukkueesta on pudotettu 5 pelaajaa. Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ja Jean Onana suljettiin pois joukkueesta huonojen suoritusten ja sopeutumisongelmien vuoksi.

Nyt seura tiedottaa SPORTbiblen mukaan, että Baillyn sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat