Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:ssa todellinen yllätys! – Häntäpään seura katkaisi Bolognan pisteputken

Jalkapallo
Unsplash

Italian Serie A:ssa nähtiin melkoinen yllätys lauantaina, kun Udinese kaatoi Bolognan kotikentällään puhtain 3-0 lukemin. Voitto oli Udineselle ensimmäinen sitten marraskuun alun.

Vahvaa kautta pelaava Bologna joutui pettymään lauantaina, kun kotonaan pelannut Udinese osoittautui liian kovaksi vastustajaksi. Vierailla oli mahdollisuus nousta voitolla Serie A:n neljän parhaan joukkoon, mutta tämä jäi haaveeksi Udinesen yltäessä todelliseen yllätystulokseen.

Udinese lähti varovaisella taktiikalla peliin ja valui lähelle omaa rangaistusaluettaan kytäten vastaiskun paikkoja. Bologna piti avausjaksolla palloa yli 80 prosenttisesti hallussaan, muttei löytänyt keinoja Udinesen puolustusmuurin murtamiseksi.

Roberto Pereyra vei isännät edelle vajaan 25. minuutin kohdalla, jonka myötä tauolle siirryttiin Udinesen 1-0 johdossa. Bologna oli edelleen aktiivisempi osapuoli myös toisella nelivitosella, muttei kyennyt hyödyntämään omia tilaisuuksiaan.

Lorenzo Lucca vastasi kotijoukkueen 2-0 maalista, jonka myötä ottelu alkoi olla taputeltu. Martin Payero viimeisteli pelin loppulukemat vain muutamaa minuuttia edellisestä varmistaen isännille arvokkaat kolme pistettä.

Sarjan 15. sijalla olevalle Udineselle näin ollen kova päänahka vahvavireisestä Bolognasta, joka oli voittanut kolme edellistä otteluaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A