Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n mestarivalmentaja potku-uhan alaisena? – “En ole peloissani”

Stefano Pioli
AOP

Stefano Pioli vakuuttaa, ettei hän ole huolissaan työpaikkansa puolesta Milanin päävalmentajana. Mies kuitenkin myönsi perjantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että hänen ja joukkueen on parannettava eri osa-alueilla.

AC Milanin valmentaja Stefano Pioli oli median haastateltavana ennen lauantaina pelattavaa ottelua Sassuoloa vastaan.

San Siro on loppuunmyyty ottelua varten, joka on Piolin mukaan merkki siitä, että Milanilla on kaikki tarvittava tuki takanaan.

– Ajatukseni ovat selkeät. Tämä (loppuunmyyty stadion) on vahvistus sille, että meillä on uskomaton fanikunta, ja mikä tärkeintä, he saavat äänensä kuuluviin vaikeina hetkinä. Se on perintö, jota meidän on suojeltava, koska se on harvinaista.

– Tämä on ollut työläs viikko. Työskentelemme ahkerasti ja huolellisesti, jotta saamme huomenna aikaan vakuuttavan esityksen.

Piolilta kysyttiin, onko hän huolissaan työpaikkansa puolesta vaisujen tulosten takia.

– En ole peloissani. Haluan, että joukkue voi hyödyntää koko potentiaalinsa. Meillä on oltava paremmat etäisyydet kentällä ja meidän on pysyttävä yhtenäisinä. Meidän on aina jätettävä kenttä tietäen, että annoimme kaikkemme. Olemme tehneet joitain virheitä kauden aikana.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A