Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalin siirtokohteella järjetön hintalappu: “Vaikka joku löisi pöytään 90 miljoonaa…”

Dominic Solanke, AFC Bournemouth.
AOP

Dominic Solanke on tuoreiden lähteiden mukaan Arsenalin hankintalistalla. Bournemouthin hyökkääjä on ollut tällä kaudella hienossa iskussa ja herättänyt useamman seuran kiinnostuksen.

Bournemouth pelaa vahvaa kautta. Viime kaudella Valioliigan 15. sijalle päätynyt The Cherries on tällä hetkellä kahdentenatoista. Joukkue hävisi uudenvuodenaattona Tottenham Hotspurille lukemin 3-1, mutta tätä ennen ryhmällä oli allaan kaksi hienoa voittoa Nottingham Forestista ja Fulhamista.

Bournemouthin hyökkäyspelaaminen on toiminut paikoitellen silmiä hivelevän kauniisti ja kärjessä pelaava Dominic Solanke on ollut uskomattomassa vireessä. 26-vuotias englantilainen on mättänyt 19 otteluun komeat 12 häkkiä.

Tällä viikolla kantautuneiden raporttien mukaan mukaan Solanken palvelukset ovat alkaneet kiinnostaa muuallakin ja Arsenal haluaa tuoda pelaajan riveihinsä. Kuten odottaa saattaa, Bournemouth ei ole kuitenkaan kovinkaan halukas päästämään tärkeintä pelaajaansa lähtemään kesken kauden.

Asiantuntija Dean Jones kommentoi Solanken tilannetta seuraavasti:

– Hänen ympärillään tulee riittämään puhetta tässä kuussa ja häntä tullaan yhdistämään muutamaan seuraan.

– Puhuin kuitenkin erään Bournemouthin lähipiiriin kuuluvan henkilön kanssa, ja minulle kerrottiin, etteivät he eivät aio missään nimessä aio myydä häntä. Vaikka joku löisi 90 miljoonaa puntaa pöydälle, hän ei ole lähdössä.

Lähde: TBR Football

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset