Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamin ja Brightonin kamppailu päättyi maalittomaan: “Sekä hyvä piste, että hukattu tilaisuus”

Jack Hinshelwood, Brighton.
AOP

West Ham ja Brighton & Hove Albion kohtasivat tiistain ainoassa valioliigaottelussa. Vierasjoukkue Brighton oli pelissä selkeästi hallitsevampi osapuoli, muttei kyennyt hyödyntämään omia tilaisuuksiaan.

Vahvaan vireeseen viime viikkoina yltynyt West Ham lähti hyvistä asetelmista kohti tiistaista Brighton-ottelua. Hammersilla oli meneillään kolmen ottelun voittoputki, jonka aikana se kaatoi Wolverhamptonin, Manchester Unitedin ja Arsenalin.

David Moyesin ryhmä lähtikin hienoisena ennakkosuosikkina myös Brightonia vastaan, mutta joukkueen pelaamisesta puuttui paras terä. Kotijoukkue oli tiistain kamppailussa yllättävänkin vaisu Brightonin viedessä peliä paikoitellen mielensä mukaan. Vieraille kirjattiin peräti 22 maalintekoyritystä West Hamin kuutta vastaan, joka kertoo omaa kieltään ottelun kulusta.

Kuparinen jäi kuitenkin rikkoutumatta ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Seagullsin takalinjoilla täydet minuutit kellottanut Jack Hinshelwood kertoi mietteitään kamppailun tauottua.

– Tuntuu, että tämä on sekä hyvä piste, että hukattu tilaisuus. Tänne ei ole koskaan helppo tulla, joten ensinnäkin olemme tyytyväisiä, että pidimme oman päämme puhtaana.

– Kaiken kaikkiaan olemme tietenkin pettyneitä siihen, ettemme voittaneet peliä, vaikka meillä oli tilaisuuksia. Emme antaneet heille juurikaan paikkoja, mutta valitettavasti emme voittaneet.

Lähde: SussexWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga