Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Yllätyssiirto vireillä – Valioliigan jumbo suunnittelee kovaa kaappausta!

Kasper Schmeichel
AOP

Leicesteristä parhaiten muistettava Kasper Schmeichel saattaa olla palaamassa Valioliigaan. Hiljattain kantautuneiden raporttien mukaan Sheffield United on kiinnostunut tarjoamaan kokeneelle tanskalaisvahdille sopimusta.

Sheffield United harkitsee Eurosportin saamien tietojen mukaan maalivahti Kasper Schmeichelin kiinnittämistä kuluvan siirtoikkunan aikana.

37-vuotias maalivahti, joka voitti ikimuistoisesti Valioliigan Leicesterin kanssa vuonna 2016, pelaa tällä hetkellä Anderlechtissä yksivuotisella sopimuksella tultuaan belgialaisseuraan vapaana agenttina syyskuussa.

Sheffield United on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukon häntäpäässä yhdeksällä pisteellä, joten uusille vahvistuksille on toden teolla tarvetta.

Kööpenhaminassa syntynyt Schmeichel siirtyi brittikentille 2000-luvun alussa pelaten Manchester Cityn juniorijoukkueissa. Tie jatkui muun muassa Coventryn, Notts Countyn ja Cardiffin kautta lopulta Leicesteriin vuonna 2011.

Tanskan maajoukkuevahti viihtyi King Power Stadiumilla 11 vuoden ajan ollen yksi joukkueen pitkäaikaisimmista palvelijoista ja luotettavimmista pelaajista. Vuonna 2016 irronnut Valioliigan mestaruus on edelleen Schmeichelin uran suurin kohokohta.

Miehen ura sateisilla saarilla päättyi yllättäen puolitoista vuotta sitten, kun hän päätti siirty Ligue 1:ssä pelaavan OGC Nicen riveihin. Viimeisten tietojen valossa paluu Valioliigaan on kuitenkin täysin mahdollinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat