Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigakonkarille jatkosopimus! – “Kolme kuukautta sitten luulin urani olevan ohi”

Andros Townsend, Luton Town.
AOP

Lutonin laitahyökkääjä Andros Townsend on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen. Kokenut englantilainen oli onnensa kukkuloilla lyötyään nimensä sopimuspapereihin.

Luton Townia edustava laitahyökkääjä Andros Townsend on allekirjoittanut uuden pitkäaikaisen sopimuksen työnantajansa kanssa.

Townsend, 32, siirtyi Lutoniin lyhyellä sopimuksella lokakuussa, jota ennen hän ei ollut pelannut kilpailullista ottelua sitten maaliskuun 2022, jolloin hän kärsi eturistisidevamman edustaessan Evertonia.

Townsend on tehnyt vaikutuksen 11 esiintymisessään Lutonin paidassa tällä kaudella ja teki ensimmäisen maalinsa 1-0-voitossa Newcastlea vastaan 23. joulukuuta.

– Olen tietenkin iloinen; kolme kuukautta sitten luulin urani olevan ohi. Lyhyen tryout-jakson jälkeen minulle tarjotaan pidempää sopimusta, joten unelmani toteutunut, Townsend kommentoi.

– Tämä on erityinen jalkapalloseura. Uskon, että voimme todella saavuttaa jotain erityistä tällä kaudella. Olemme vasta puolivälissä, meillä on kuusi kuukautta ja 19 peliä aikaa tehdä mahdoton.

Lutonin manageri Rob Edwards oli niin ikään hyvillään Townsendin sopimuksesta.

– Tämä oli meiltä mahtava hankinta. Andros saapui joukkueeseen täynnä nöyryyttä ja ammattimaisuutta. Hän on näyttänyt koko muulle ryhmälle, mitä huippuammattilaisuus tarkoittaa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga