Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal joutuu odottamaan kesään? – Supertähti ei näytä liikahtavan tammikuun aikana

Pedro Neto, Wolverhampton.
AOP

Pedro Neto on tuoreiden raporttien mukaan edelleen Arsenalin hankintalistalla. Wolverhampton Wanderersin tähtipelaajan palvelukset ovat kiinnostaneet jo pidemmän aikaa Emirates Stadiumilla.

Valioliigan keskikastissa 11. sijalla majaileva Wolverhampton Wanderers on äitynyt kuluneina viikkoina hienoon iskuun. Wolves on voittanut kolme edellistä otteluaan, kun Chelsea, Brentford ja Everton ovat kaikki saaneet huomata Gary O’Neilin miehistön huiman iskukyvyn.

Yksi Wolverhamptonin näkyvimmistä pelaajista tällä kaudella on ollut Pedro Neto. Portugalin maajoukkuemies on pelannut paikoitellen ilmiömäisesti ja tulostakin on tullut mukavaan tahtiin.

Loukkaantumisen takia tukun pelejä missannut Neto, 23, on toistaiseksi päässyt kentälle 11 valioliigaottelussa, joiden aikana on syntynyt yksi maali ja peräti kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä.

Kuten arvata saattaa, nuoren portugalilaisen otteet eivät ole jääneet muuallakaan huomaamatta ja hänen on uskottu siirtyvän kirkkaampiin valoihin lähitulevaisuuden aikana.

Neto kuuluu muun muassa Arsenalin pitkäaikaisiin siirtokohteisiin ja häntä on linkitetty Emiratesille jo hyvän tovin.

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano kirjoittaa, että Arsenal pitää Netoa täydellisenä vahvistuksena. Romanon mukaan mahdollinen siirto toteutuu kuitenkin todennäköisemmin vasta kesällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset