Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Mitä tekee siirtohuhujen kohteena oleva Mbappe? – PSG:llä yksi valttikortti puolellaan

Kylian Mbappe, PSG.
AOP

Kylian Mbappen seuraava siirto antaa yhä odottaa itseään. Ligue 1 -asiantuntija Jonathan Johsonin mukaan miehen nykyisellä työnantajalla on yksi selkeä etu Real Madridiin ja Liverpooliin nähden.

Kylian Mbappe on matkalla kohti PSG-sopimuksensa loppua ja on teknisesti vapaa aloittamaan neuvottelut uusien seurojen kanssa tästä kuusta lähtien. Asiantuntija Jonathan Johnson ei kuitenkaan odota minkään ratkeavan lähiaikoina.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ranskan maajoukkueen kapteeni ei välttämättä aseta tulevaisuutensa ratkaisemista etusijalle. Mbappella on edessään tärkeä vuosi, joten Johson uskoo, että hän tekee päätöksensä tulevasta työnantajastaan myöhemmin.

– Kuten tiedämme, Real Madrid on kiinnostunut Mbappen hankkimisesta, ja häntä on linkitetty viime aikoina myös Liverpooliin. Mbappe voi kuitenkin saavuttaa todella paljon Ranskassa tällä kaudella.

– PSG on Ligue 1: n kärjessä, eikä Mestarien liigaa sovi unohtaa. PSG ehkä sijoittui lohkossaan toiseksi, mutta joukkue vältti pahimman arvan kohdatessaan Real Sociedadin seuraavalla kierroksella.

– Heillä on iso mahdollisuus päästä puolivälieriin, ja kun olet siellä, tie finaaliin muuttuu hieman arpapeliksi, Johnson tuumi CaughtOffsiden mukaan.

– Mbappe katsoo myös eteenpäin kesää kohti, sillä silloin pelataan kaksi tärkeää turnausta, EM-kisat ja olympialaiset, jotka järjestetään Pariisissa. Uskon, että Mbappe antaa valtavasti painoarvoa etenkin olympialaisille, Johnson päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ligue 1