Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Tässä on Manchester Unitedin tuleva siirtokohde!

Michael Olise, Crystal Palace.
AOP

Manchester United on lisännyt Crystal Palacen Michael Olisen siirtotoivelistalleen. ManU on raporttien mukaan valmis laukaisemaan hänen sopimuksessaan olevan ulososto-option kesällä.

Manchester United on keskellä kulissien takana tapahtuvaa uudistusta Ineosin perustajan Sir Jim Ratcliffen mukaantulon myötä. Ratcliffellä on vähemmistöosuutensa ansiosta myös määräysvaltaa seuran urheilullisissa asioissa.

Unitedilla on tuskaillut rekrytointinsa kanssa Glazerien aikana, mutta Ratcliffe on valmis kokoamaan oman tiiminsä. Dan Ashworth ja Paul Mitchell ovat ennakkosuosikkeja urheilujohtajaksi ja jalkapallojohtajaksi.

Uudelleenjärjestelyjen ei kuitenkaan odoteta valmistuvan ajoissa, jotta niillä olisi merkittävää vaikutusta tammikuun aikana, sillä Ratcliffen sopimus on vielä ratifioitava.

Näin ollen tammikuun siirtoikkunasta odotetaan suhteellisen rauhallista ManU:n osalta. Joukkueen uskotaan lähinnä pyrkivän hankkiutumaan eroon vähälle peliajalle jääneistä pelaajistaan.

ManU on raportoidusti kääntänyt jo osittain katseensa kohti kesän siirtomarkkinoita. Seuran uutisoidaan suunnittelevan tuolloin Michael Olisen hankintaa Crystal Palacesta.

Olise oli viime kesänä siirtohuhujen ympäröimänä ja häntä linkitettiin muun muassa Chelseaan sekä Manchester Cityyn. Pelaaja päätyi lopulta tekemään neljän vuoden jatkosopimuksen Eaglesin kanssa, johon on kirjattu arviolta noin 35 miljoonan punnan ulosostoklausuuli. Unitedin kerrotaan olevan valmis maksamaan kyseisen summan saadakseen miehen riveihinsä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset