Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Viime kauden maaliruiskun siirtosaagaan käänne! – “Lyhyt vastaus on kyllä”

Ivan Toney
AOP

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank kertoo, että tarvitaan “uskomaton” tarjous, jotta hyökkääjä Ivan Toney saadaan houkuteltua pois seurasta tämän kuun aikana.

Arsenal ja Chelsea ovat olleet kiinnostuneita 27-vuotiaasta Ivan Toneysta, joka voi palata kilpailukieltonsa jälkeen tositoimiin 20. tammikuuta Nottingham Forestia vastaan.

Brentfordin manageri Thomas Frank on kuitenkin luottavaisin mielin sen suhteen, että englantilaishyökkääjä pysyy seurassa tammikuun siirtoikkunan jälkeenkin.

– Hyvin lyhyt vastaus on kyllä, Frank kertoi BBC:n mukaan, kun häneltä kysyttiin, jatkaako Toney Beesin palkkalistoilla.

– Hän on Brentfordin pelaaja. Hän on täällä, meiltä puuttuu muutama hyökkääjä, enkä näe, miksi meidän pitäisi myydä hänet. Haluaisin pitää hänet täällä pitkään.

– Ei ole minun asiani keskustella aiheesta (mahdollisista tarjouksista), mutta ainoastaan uskomaton sellainen saisi hänet lähtemään täältä.

Brentford odottaa viime kaudella 21 maalia tehneen Toneyn paluuta joukkueeseen hävittyään viisi viimeisintä otteluaan.

Toista peräkkäistä valioliigakauttaan pelaava Bees on neljä pistettä putoamisviivan yläpuolella. Viime kaudella joukkue ylsi sarjan 12. sijalle, mutta Toneyn poissaolo on syönyt runsaasti tehoja hyökkäyspäästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset