Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona voittoon viime hetkien maalilla: “Minulla riitti uskoa”

FC Barcelona
AOP

FC Barcelona oli ensimmäistä kertaa tulessa La Ligan talvitauon jälkeen torstaina, kun joukkue sai vastaansa Las Palmasin. Barcelona otti lopulta voiton Ilkay Gundoganin loppuhetkien osumalla.

Las Palmas ei kuitenkaan ollut missään nimessä helppo nakki katalaaneille, jotka varmistivat voittonsa vasta lisäjalla syntyneen Ilkay Gundoganin maalin myötä.

Barcelonan valmentaja Xavi Hernandez ei ollut ottelun jälkeen täysin tyytyväinen joukkueen esitykseen. Hän kuitenkin kehui suojattiensa reaktiota toisella puoliajalla.

– Ensimmäisellä puoliajalla näimme tiloja heidän puolustuksensa selustassa, mutta hätäilimme syöttöjemme kanssa. Toisella jaksolla pelasimme paremmin ja pysyimme rauhallisina, Xavi tuumi Barca Universalin mukaan.

– Nousimme tasoihin joukkuetta vastaan, joka ei ollut menettänyt tällä kaudella vielä kertaakaan johtoasemaansa. Minulla riitti uskoa ja kerroin pelaajille puoliajalla, että tulemme voittamaan 3-1.

– Ottelun avain oli hyökätä heidän puolustuksensa takana olevaan tilaan. Harjoittelimme sitä koko viikon, mutta emme onnistuneet siinä kovinkaan hyvin. Paljon paitsioita ja epätarkkoja syöttöjä.

– La Liga on erittäin tasainen ja kaikki ottelut ovat vaikeita. Voitamme harvemmin selvänumeroisesti. Olemme kuitenkin edelleen hengissä ja ansaitsemme kunnioitusta hallitsevina mestareina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga