La Liga

Girona jatkoi uskomatonta putkeaan: “Historiallinen päivä meille”

Girona
Pixabay

La Ligan kärjessä keikkuva Girona jatkoi jälleen ihmeitään keskiviikkona, kun Atletico Madrid kaatui seitsemän maalin trillerissä lukemin 4-3. Gironan manageri Michel Sanchez kertoi mietteitään pelin päätyttyä.

Girona ja Atletico Madrid järjestivät todellisen ilotulituksen La Ligan keskiviikon ottelukierroksella. Fernandez Valery vastasi Gironan ensimmäisestä maalista jo kahden peliminuutin kohdalla.

Atletico tasoitti pelin yhdeksän minuuttia myöhemmin, mutta Girona nousi uudelleen edelle Savion osumalla. Daley Blind vastasi isäntien kolmannesta, mutta Morata osui vielä kertaalleen ennen taukoa, joten puoliajalle siirryttiin Gironan 3-2 johdossa.

Atletico punnersi pelin väkisin tasoihin toisen jakson alkajaisiksi Moratan viimeisteltyä hattutemppunsa. Ottelu oli päättymässä näihin lukemiin, mutta Girona onnistui vielä kerran, kun Iván Martin heilutti verkkoja lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Kotijoukkueen päävalmentaja Michel Sanchez oli hyvillä mielin mittelön päätyttyä.

– Tämä oli historiallinen päivä meille, kaupungille ja maakunnalle. Olemme erittäin tyytyväisiä. Ensimmäinen puoliaika oli upea, mutta 3-2-tulos vei meiltä hieman jalat alta.

– Toisella puoliajalla näytti selvältä, että Atlético kääntää pelin, mutta vaihdot antoivat meille energiaa. Viimeisen 20-25 minuutin aikana kumpi tahansa joukkue olisi voinut tehdä onnistua. Lopulta Iván teki loistavan maalin.

Lähde: Football Espana