Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Arsenal ja Chelsea kilpailevat Ajax-lupauksen allekirjoituksesta

Jorrel Hato
AOP

Ajax-puolustaja Jorrel Hato on tuoreiden lähteiden mukaan matkalla kohti uusia haasteita. Haton tiedetään olevan useamman suurseuran kiikareissa.

Hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan Arsenal ja Chelsea pitävät tarkalla silmällä Jorrel Haton tilannetta. Kumpikin Lontoon jättiläisistä saattaa CaughtOffsiden mukaan jättää Hatosta tarjouksen lähitulevaisuuden aikana.

Puolustajalla on sopimus Ajaxin kanssa kesään 2025 asti, joten hän on kauden päätyttyä mahdollisesti saatavilla, jos hän ei jatka sopimustaan Eredivisie-seuran kanssa. Ajax ei luonnollisesti halua menettää pelaajaansa ilmaisella siirrolla. Tämän takia miehen hintalappu saattaa kohota kohtuullisen korkeaksi.

17-vuotias Hato on laajalti arvostettu ympäri Eurooppaa, ja hänelle povataan suurta tulevaisuutta. Transfermarkt arvioi hänet 22 miljoonaksi euron arvoiseksi, mutta arvo tulee todennäköisesti kohoamaan.

Chelsean on hankittava puolustukseensa vahvistuksia tulevina kuukausina. Hato voisi olla ihanteellinen ja pitkäaikainen korvaaja uransa loppuvaiheessa olevalle Thiago Silvalle.

Arsenalin on löydettävä laadukas ja pitkäaikainen kumppani William Saliballe, ja hollantilainen sopii varmasti profiiliin.

Topparin tontilla useimmiten viihtyvä Hato kykenee tarvittaessa pelaamaan myös vasemmalla laidalla. Siirto Arsenaliin tai Chelseaan olisi varmasti nuorukaisen kannalta houkutteleva vaihtoehto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat